Drumleraars

Gregory Simons Drumleraar

Gregory Simons - Drumleraar

Gregory (of Greg) is een gepassioneerd muzikant van de bovenste plank. Hij is een veelzijdig muzikant (pianist, drummer, gitarist) waardoor hij onze drummers perfect voorbereidt op spelen in een band. Gregory is zeer sympathiek en vriendelijk waardoor je je meteen thuis voelt in de drumstudio. Bovendien is hij geduldig, technisch sterk en muzikaal creatief. Greg drumt bij VONNIS en BARST, twee veelbelovende en unieke Gentse bands. Je vindt Greg in Het Drumhuis op maandag, woendag en zaterdag. 

 

Ruben Denys Drumleraar

Ruben Denys - Zaakvoerder en drumleraar

Ruben heeft lang muziek gestudeerd en drumt al sinds zijn vroege jeugd in bands met zeer afwisselende stijlen: van rock, pop, country, jazz tot funk. Hij heeft veel podiumervaring, wat een belangrijke invloed heeft op zijn lesmethodes. Voor de start van Het Drumhuis was Ruben drumleraar bij 2 muziekscholen en dirigent van een drumkorps. Alles samen heeft Ruben 10 jaar ervaring in het lesgeven aan beginnende tot gevorderde drummers. Naast zijn activiteit als drumleraar is Ruben actief in de marketingsector en werkt voor Chirojeugd Vlaanderen.

"Ik vind het belangrijk dat elke drumles leerrijk, leuk en veelzijdig is. Geen saaie oefeningen die je telkens opnieuw moet spelen maar leuke en uitdagende grooves en fills die je kunt gebruiken in elke pop-, rock- of funksong. Bovendien speel je (indien gewenst) af en toe samen met gitaar of basgitaar. Dan kun je ontdekken hoe zalig het is om met andere muzikanten te jammen. Plezier, vooruitgang en muzikaal gevoel. Dat hou ik altijd in mijn achterhoofd tijdens elke drumles."

10 jaar ervaring

Zeer geduldig en rustig

Talrijke effectieve lesmethodes

Jonathan Roseleth Drumleraar

Jonathan Roseleth - Drumleraar

Jonathan is sinds zijn 14 jaar begonnen met drums en gitaar. 
Doordat hij beide instrumenten aardig onder de knie heeft, heeft hij zich het schrijven van nummers eigen gemaakt. Zo schrijft hij voornamelijk rock nummers maar elektronische of klassiek getinte muziek zijn hem niet vreemd.
Met jaren podium- en speelervaring op zak kan hij drummers van elk niveau een mooie kijk geven op de belangen van dynamiek en ritme.
Doordat hij zelf dagelijks oefent en varieert tussen verschillende muziekstijlen kan hij je onder andere Rock, Funk, Jazz, Hip Hop en Latin leren spelen. Jonathan is drummer bij VVYNN.

“Het leukste en uitdagendste aan drummen is dat je kan blijven groeien, het leren stopt nooit”

 

Bram Veldeman Drumleraar

Bram Veldeman - Drumleraar

Bram de jongste leraar van het Drumhuis. Hij speelt in een metalband en is een creatieve en technisch zeer sterke drummer. Hij is van jongs af gepassioneerd door het drummen. Op zijn tiende kreeg hij zijn eerste drum en sindsdien is hij nooit gestopt met bijleren, eerst op zichzelf, en later, in de lessen van het Drumhuis. Sinds hij in november 2017 zelf als leraar in het Drumhuis aan de slag ging, heeft hij er een nieuwe passie bij gekregen: drumles geven.