Drummers Live 2019

  • Drummers Live

Beleef derde editie met 30 enthousiaste drummers!

Live Set van 2 x 50 minuten 

Drumhuis Drummers Live Gent

Optreden van 30 drummers: 30 songs met bands van drumleraars

Het Drumhuis is een drumschool met grote focus op muzikaal plezier en spelen in een band. Drummers Live is hiervan het hoogtepunt. Dertig van onze studenten (gevorderden tot semi-gevorderden) spelen samen met full bands met ervaren muzikanten hun favoriete nummers. Dit gaat van pop tot rocknummers met af en toe een indrukwekkende drumsolo. 30 drummers?! Dat is meer dan vorige edities (20) Wees gerust, Drummers Live duur niet langer dan vorige edities. Er zijn geen guest acts, we hebben alle nummers ingekort en zorgen voor een vlotte overgang tussen elk nummer!

Drummers Live Het Drumhuis Gent SfeerbeeldNieuw dit jaar: drummers letterlijk op de voorgrond

Altijd een oogje op de drummer of drumster tijdens een optreden? Voor één keer staan de drummers dit jaar letterlijk op de voorgrond. Drummers Live is een uniek optreden waarbij het om de drummer draait. Daarom stellen we de drums op vooraan op. Ideaal voor foto's en filmpjes, een speciale ervaring voor het publiek en vooral fantastisch voor onze drummers. Voor één keer zal de drummer niet verdwijnen achter al die gitaristen ;).

Zelf drummen in Digital Drum Booth

Altijd al zelf eens willen drummen? Misschien is het wel iets voor jou! Op Drummers Live zal er een drumbooth zijn met twee digitale drumstellen en headphones. Geen zorgen, niemand zal je horen spelen :). Enkel jij hoort wat je doet. 

NIEUW: Drum Games!

Stokken gooien, snelheid halen en basdrumheffen? Dit jaar vallen er prijzen te winnen en kun je je amuseren met onze zelfgebouwde ludieke drum games!

 

 

Praktisch

De Centrale Gent


  • Zondag 23 juni 2019 - De Centrale Gent
  • Locatie: De Centrale Gent, Turbinezaal
  • Kraankinderstraat 2, 9000 Gent.

De Centrale ligt in het centrum van Gent. Er is niet veel parking vlakbij.
Je komt best met het openbaar vervoer of parkeer in een ondergrondse parking.

  • Deuren open om 13:30
  • Show start om 14:00
  • Einde verwacht rond 17:00

Meer info via 0498 62 73 99