Repetitieruimte

Repetitieruimte Gent
Bij Het Drumhuis

Ben je op zoek naar de perfecte ruimte in Gent om te repeteren met je band? Het Drumhuis biedt een gemakkelijke oplossing aan voor bands die zich graag enkel focussen op de muziek en niet op het heen en weer sleuren van materiaal, drank, drums, …Het Drumhuis kan gebruikt worden als een all-in-one repetitieruimte zonder zorgen, aan een betaalbare prijs. Alles is voorzien: van een professioneel drumstel tot een goed gevulde koelkast.


Dit biedt de repetitieruimte

Geschikt voor bands tot 5 à 6 leden

De repetitieruimte van Het Drumhuis in Gent is de perfecte plaats om zorgeloos en kwalitatief te repeteren. Je kunt helemaal bezig zijn met het creatieve aspect en niet meer met vervelende logistieke taken die erbij komen kijken. In de repetitiestudio van Het Drumhuis kun je gebruik maken van een professionele zanginstallatie uitgerust met 1 tot 3 micro’s. Bovendien hoeft je drummer niet langer zijn drumstel te verhuizen. Hij of zij kan gebruik maken van een volledig uitgerust Gretsch drumstel geschikt voor meerdere genres. Gitaarversterking breng je best zelf mee om de eigen sound van je band te behouden. Gebruik van gitaarversterking kan eventueel in overleg. De repetitiestudio is niet zomaar een kot maar een goed geïsoleerde ruimte met een aangename akoestiek en ‘droog ‘geluid.
Naast de repetitieruimte kun je gebruik maken van de aangename living met zetel, tv, playstation, koelkast, …  Het is een ideale plek om tussen het repeteren door samen je setlist op te maken of om gezellig bij te praten.

Hoe werkt het?

Een vast repetitiekot

Als band kun je een weekdag kiezen waarop je graag elke week wil repeteren. Je betaalt een forfait van 125 euro per maand voor de reservatie van jullie plaats in de repetitiestudio.

Voorbeeld: je wil met je band elke vrijdagavond repeteren in Gent. Voor 125 euro per maand kun je elke week op vrijdag de volledig uitgeruste repetitieruimte en living gebruiken van 19:30 tot zo laat je wil.

In de repetitieruimte  is een koelkast gevuld met verschillende dranken. Er is een dranklijst waar je kunt aanduiden wat je verbruikt. Dat wordt dan simpelweg verrekend op het einde van de maand.

Wil je graag meer informatie over de beschikbare dagen? Neem contact op met Ruben via 0498 62 73 99 of ruben@drumhuis.be

 

Repetitieruimte Gent

Repetitieruimte Gent

 

 

Aanvraagformulier

Vul dit formulier in om repetitieruimte aan te vragen voor jouw band of project.

Gewenste repetitiedag(en)