Drumworkshop op uw locatie

Teambuilding drummen

Teambuilding drummen

drumworkshop

workshop djembe


workshop percussie

Drumworkshop

Teambuilding: drummen met collega's

"Ik kreeg heel veel positieve reacties van de collega's over jullie workshop!!"

S. Terwecoren, Stad Gent

 

  • Meteen actie met professionele drumstellen!

  • Iedereen speelt samen, niet elk om beurt.

  • Speel samba, grooves, drumbattles en een pop- of rocknummer!

Drummen is teamwork

Een goed team bestaat uit verschillende mensen die goed op elkaar afgestemd samenwerken. Iedereen heeft zijn eigen stijl, talent en vaardigheden. Bij een drumstel is dat net hetzelfde. Een drum bestaat uit diverse trommels en cymbalen, elk met eigen geluid, vorm en manier van bespelen. Een goede drummer laat zijn hoofd, armen en benen samenwerken als een goed team. Net daarom is deze drumworkshop een leuke en leerrijk e ervaring voor bedrijven of organisaties die teamwork belangrijk vinden.

Drummen met collega's

Deze drumworkshop is een originele en muzikale manier om het team te versterken. De collega’s maken plezier en ervaren wat het is om samen in groep muziek te maken. Zelfs zonder enige muzikale kennis of een beperkt ritmegevoel kunnen alle collega’s met gemak deelnemen. De onderdelen van meerdere drumstellen worden in een grote cirkel opgesteld. De drumcoach legt de verschillende onderdelen uit aan de hand van een volledig opgesteld drumstel. Iedereen krijgt de kans om elk instrument te bespelen aan de hand van een doorschuifsysteem. De focus ligt vooral op samen plezier maken maar er worden ook verbanden gelegd met teamwork.


Aantal personen: 5 tot 20 personen per sessie (20 + kan opgesplitst in meerdere groepen)

Aantal begeleiders: 1 of 2 drumcoaches afhankelijk van de grootte van de groep

Plaats: Ter plaatse bij het bedrijf of op locatie naar keuze
Verloop: Kennismaking met het drumstel en verschillende onderdelen, demonstratie en korte drumsolo, samen musiceren, ritmespelen,  improviseren, muziek en teamwork, meespelen met pophits, …

Duur van de sessie: Keuze tussen 45 minuten, 60 minuten of 90 minuten.

 

Teambuilding: Percussieworkshop

Percussie voor bedrijven

Voor deze workshop komen we met alle percussie-instrumenten (djembés, conga's, ...) naar uw bedrijf of plaats naar keuze. Iedere deelnemer krijgt z'n eigen instrument. Muzikale kennis is niet nodig. Het is de ideale manier om uw collega’s op een unieke en muzikale manier te leren kennen.

We bieden 2 types teambuilding aan: Enerzijds bieden we een teambuilding aan met de focus op ontspanning, fun en groepssfeer. Anderzijds bieden we een teambuilding waarbij we  deelnemers muzikaal laten samenwerken en de link leggen met teamwork in het bedrijf.  We bieden percussiesessies aan volledig op maat van uw bedrijf of voorkeuren. 

Aantal personen: 7 tot 100 personen per sessie (kan opgesplitst in meerdere groepen)

Aantal begeleiders: 1 of 2 coaches, afhankelijk van de grootte van de groep

Plaats: Ter plaatse bij het bedrijf of op locatie naar keuze

Duur van de sessie: 1 tot 3 uur

 

Andere mogelijkheden voor beide workshops: workshops voor scholen, feestjes, evenementen, ...