Algemene voorwaarden

  • Workshop drummen

    Tuimbuilding drumworkshop met collega's

Algemene voorwaarden

 

1. Bij het volgen van lessen bij Het Drumhuis moet u deze voorwaarden eerst lezen en aanschouwen wij uw betaling als een akkoord.

2. De drumkaart is een jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

2. Een stempelvakje is goed voor 30 minuten les.

3. De drumlessen starten na betaling van de drumkaart.

4. Indien je een afspraak wil annuleren vragen we om ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen. Zonder verwittiging wordt de drumles afgestempeld op je drumkaart.

5. Een drumkaart wordt nooit terugbetaald.

6. Bij afwezigheid van de leraar wordt de les niet
afgestempeld. Je verliest de les niet.

Privacy

Het Drumhuis gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

Uw persoonlijke gegevens worden onder geen enkele voorwaarde aan derden gegeven, verkocht of afgestaan. We stellen deze uitsluitend aan derden ter beschikking die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling of voor reclamecampagnes voor Het Drumhuis zelf.


Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.


Als klant kan u enkel geselecteerde e-mails ontvangen over het aanbod van Het Drumhuis. Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Het Drumhuis, dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven door heel eenvoudig de uitschrijflink onderaan de mails aan te klikken of door een mail te sturen naar ruben@drumhuis.be. Wij sturen u dan geen mailings of nieuwsbrieven meer.
 

Op onze website is een Facebook Pixel geïnstalleerd en gebruiken we Google Analytics. Het is mogelijk dat we via uw e-mailadres doelgerichte Facebook advertenties opzetten.