Ons Team

Gregory Simons Drumleraar

Gregory Simons

Drumleraar - Workshopgever

Gregory (of Greg) is een gepassioneerd muzikant van de bovenste plank. Hij is een veelzijdig muzikant (pianist, drummer, gitarist) waardoor hij onze drummers perfect voorbereidt op spelen in een band.

Gregory is zeer sympathiek en vriendelijk waardoor je je meteen thuis voelt in de drumstudio. Bovendien is hij geduldig, technisch sterk en muzikaal creatief. 

Greg drumt bij VONNIS en BARST, twee unieke Gentse bands. Je vindt Greg in Het Drumhuis op maandag, woendag en zaterdag. 

 

Ruben Denys Profiel Drumhuis

Ruben Denys

Zaakvoerder - Drumleraar - Workshopgever

Ruben heeft ervaring en interesse in veel verschillende stijlen: van rock, pop, country, jazz tot funk. Hij heeft veel podiumervaring, wat een belangrijke invloed heeft op zijn lesmethodes. Voor de start van Het Drumhuis was Ruben drumleraar bij 2 muziekscholen en dirigent van een drumkorps. Alles samen heeft Ruben 15 jaar ervaring in het lesgeven aan beginnende tot gevorderde drummers. Naast zijn activiteit als drumleraar is Ruben actief als marketeer.

"Ik vind het belangrijk dat elke drumles leerrijk, leuk en veelzijdig is. Geen saaie oefeningen die je telkens opnieuw moet spelen maar leuke en uitdagende grooves en fills die je kunt gebruiken in elke pop-, rock- of funksong. Bovendien speel je (indien gewenst) af en toe samen met gitaar of basgitaar. Dan kun je ontdekken hoe zalig het is om met andere muzikanten te jammen. Plezier, vooruitgang en muzikaal gevoel. Dat hou ik altijd in mijn achterhoofd tijdens elke drumles."

 

Danzel Hoever Profiel Drumhuis

Danzel Hoever

Drumleraar

Danzel Hoever is een student, docent en freelance sessiedrummer. Hij heeft tijdens zijn studie al verschillende uiteenlopende projecten mogen doen, zowel in schoolverband als in het professionele werkveld.

Danzel is drummer bij:

  • Amazumi
  • Joni Sheila
  • Joogie Toogie
  • Big Adviser
  • Frank Boddin
  • Desma

Master of Arts (MA) in de muziek, Afstudeerrichting: Uitvoerende muziek (Pop Drums)
Bachelor of Arts (BA) in de muziek

Jonathan Roseleth

Jonathan Roseleth

Drumleraar - Workshopgever

Jonathan is sinds zijn 15 jaar begonnen met drums en gitaar. Doordat hij beide instrumenten aardig onder de knie heeft, heeft hij zich het schrijven van nummers eigen gemaakt. Zo schrijft hij bijvoorbeeld de nummers voor de band VVYNN, waar hij in drumt. Hij speelt ook bij JazzUp. Met jaren podium- en speelervaring op zak kan hij drummers van elk niveau een mooie kijk geven op de belangen van techniek, dynamiek en ritme.

Doordat hij dagelijks oefent en varieert tussen verschillende muziekstijlen kan hij je onder andere Rock, Funk, Jazz en Latin leren spelen.
“Het leukste en uitdagendste aan drummen is dat je kan blijven groeien, het leren stopt nooit”

 

Lou De Smet Drumhuis

Lou De Smet
Drumleraar

Lou De Smet is onze jongste drumleraar, op vrijdag te vinden in Gent, zaterdag in Zottegem. Lou studeert drums aan het Gentse conservatorium en speelt bij rockgroep Je M’en Sex Please. Hij speelt een resem aan muziekgenres: Pop- & rock, hiphop & funk, punk & metal, reggae & latin, blues & hedendaagse jazz, electro & dance… Vraag een lied aan en hij leert het je!

“Ik hecht er veel belang aan dat mijn leerlingen het oneindige plezier van drummen ontdekken. Als beginnende of geavanceerde drummers mogen jullie daarom altijd zeggen wat jullie graag zouden leren. Ik ben er om te helpen! Ik zorg daarom bij elke oefening voor kleine, verteerbare stappen, zo blijf je gemotiveerd en ga je sneller vooruit. Zodra het kan spelen we mee met muziek en leer ik jullie stap per stap zelfstandig te zijn op dit geweldige instrument. In het beste geval ben ik na een tijdje niet meer nodig!”